Nyheder
Ny bestyrelse og nyt formandskab i Zeanet
Zeanet - Nyheder - Liste over nyheder - Ny bestyrelse og nyt formandskab i Zeanet

Ny bestyrelse og nyt formandskab i Zeanet

17/01/2024

Lars Therkildsen og Lynge Skovgaard tiltrådte pr. 1. januar 2024 som henholdsvis ny formand og næstformand i bestyrelserne for elnetselskaberne NKE-Elnet A/S og Zeanet A/S.


Samtidig er bestyrelserne i begge elnetselskaber blevet omstruktureret, så de øvrige medlemmer fremover vil bestå af de bestyrelsesmedlemmer, der allerede varetager bestyrelsesopgaverne i Envafors A/S.


Envafors A/S er det serviceselskab, der er stiftet af og betjener de to kommunalt ejede forsyningskoncerner NK-Forsyning A/S og SK Forsyning A/S i henholdsvis Næstved Kommune og Slagelse Kommune.


Lars Therkildsen, tidligere administrerende direktør i HOFOR, bestrider i dag adskillige bestyrelsesposter, herunder i flere andre forsyningsselskaber.

Lynge Skovgaard, tidligere partner i revisionsvirksomheden Deloitte, har i denne kapacitet indgående kendskab til forsyningsvirksomheder, herunder elnetvirksomheder.


Formændene for henholdsvis NK-Forsyning A/S og SK Forsyning A/S, Anders Gjesing og Ole Drost, byder det nye formandskab velkommen og ser frem til at kunne drage fordel af den betydelige viden samt de mange indsigter og erfaringer, som formandskabet bringer med sig ind i bestyrelserne.


Billedtekst:

Lynge Skovgaard (tv.) og Lars Therkildsen (th.)